KUMPPANIN TUNNELUKKOTESTI
- testaa kumppanisi tunnelukot


Tunnelukko on lapsuudessa tai nuoruudessa opittu haitallinen ajattelutapa, joka nykypäivänä aktivoituessaan virittää meissä menneisyytemme tunteita, jotka lukitsevat meidät itselle haitallisiin selviytymiskeinoihin. Mikä on tunnelukko? Lue lisää täältä.

Tämä testi on osa kirjan Tunne lukkosi - vapaudu tunteiden vallasta verkkosisältöä. Kirja sisältää laajemman testin, jolla voit paremmin kartoittaa tunnelukkoja. Lue lisää tunnelukoista ja tutustu kirjaan osoitteessa www.tunnelukkosi.fi.

Testin tarkoitus on auttaa kumppaniasi tunnistamaan tunnelukkojaan. Teidän molempien on hyvä tehdä ensin oma tunnelukkotesti ja sen jälkeen vasta tehdä testit toisistanne. On suositeltavaa, että testien tekemisestä keskustellaan ennen niiden tekemistä. Tulokset voivat auttaa kumppaniasi huomaamaan itsessään piirteitä, joita hänen on itse vaikea nähdä.

Kysymyksiä on yhteensä 54. Vastaa kysymyksiin mahdollisimman rehellisesti.


VALITSE JOKAISEN VÄITTÄMÄN KOHDALLA ASTEIKOLLA 1-6 MITEN HYVIN VÄITTÄMÄ KUVAA KUMPPANIASI
1 = Ei kuvaa häntä lainkaan
2 = Kuvaa häntä vähän
3 = Kuvaa häntä toisinaan
4 = Kuvaa häntä melko usein
5 = Kuvaa häntä usein
6 = Kuvaa häntä täysin


Jos haluat saada tulokset myös sähköpostiisi, kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Jos haluat tulokset useampaan osoitteeseen, erottele osoitteet toisistaan pilkulla. Osoitetietoja ei tallenneta.

Hyväksyn käyttöehdot.

Varmennus. Kirjoita seuraavaan kenttään yhteenlaskun tulos numerona. Kuusi + viisi =

Vastasithan jokaiseen kohtaan? Paina sitten alla olevaa nappia tuloksen saamiseksi.